TTO Oil Sıvı Akne Sabunu 250 ml

AKNE VE MANTAR TEDAVİSİNDE ETKİLİ CİLT TEMİZLEYİCİ
TTO Oil Sıvı Akne Sabunu 250 ml

Tüm Vücutta Kullanılabilen Özel Likit

TTO Sıvı Sabun sıradan bir sabundan çok daha farklı olup etkileri ilk kullanımda hemen fark edilir. Özellikle akneli (sivilceli), mantarlı, siyah-beyaz noktalı vs. sorunlu ciltlerde kullanıldığında cildin derinlemesine temizlenmesini sağlar.

Laktik asit içerir soyucu ve pH dengeleyici etkinliği vardır. Tüm vücuttaki akne veya mantar ilacı uygulamalarından hemen önce cildin temizlenmesi amacıyla da önerilir. Yüz bölgesine, köpürterek 3-5 dakika maske şeklinde bekletildikten sonra durulanarak uygulasnması önerilir. El, ayak ve genital bölgedeki (akne, mantar, egzama, sedef ve parazit v.s. gibi sorunlara meyilli ciltlerde) cilt temizliğinde kullanılabilir. Ayak kokularının giderilmesinde ise köpürtülerek ayakta bir kaç dk. bekletilerek uygulanması önerilir. 250 doz kullanımlık olup, ekonomiktir.

Çay Ağacı Yağı (tea tree oil)  içeren  ve güzel bir kokuya sahip sıvı sabundur. TTO'nun zararlı bakteri ve mantarlara karşı etkisi sebebiyle, akne ve diğer dermatolojik problemlere  yatkın sorunlu cilde sahip insanlar için oldukça faydalı etkilere sahiptir.
Özellikle akneli ciltlerde akne preparatlarını uygulamadan önce kullanıldığında cildin iyice temizlenmesini sağlar. Ciltteki aşırı yağın azaltılmasını sağlar. Kapalı gözenekleri yumuşatıp açar, böylelikle ciltte bakteri oluşumunun önlenmesine yardımcı olur. Bu karışım tüm vücudun nazikçe yıkanması için tavsiye edilmektedir. TTO'nun bakteri oluşumunu önleyici etkilerinden en iyi faydalanılabildiği sağlık bakımı ve  günlük kullanım için uygundur.
Saç, ayaklar ve genital bölgelerdeki mantar problemlerinde de tedavi edici özelliğinden faydalanabilirsiniz. mantarlı tüm vucut bölgelerinizin cilt temizliğinde güvenle kullanabilirsiniz.
Özellikle akne tedavilerinde cilt bakımı ve sabun seçimi hele hele sabunun sıvı olması çok önemlidir. Piyasada bulunan sabunlar da ph dengeleyici özellik ve bir kaçında da antibaktiriyel özellik vardır. TTO sıvı sabunda ise ph dengeleyici, anti bakteriyel özelliklerin yanında antifungal özellik (mantarlara karşı etkili)  ve en önemlisi de akne oluşumu önleyici-tedavi edici özellik bulunmaktadır. Bu ürün aknesi olan herkese tavsiye edilmektedir.

İçeriği : 250 ml

TTO SIVI SABUN SIRADAN SABUNLARDAN ÇOK FARKLIDIR. 

Dünyada kabul gören sağlık standartlarında (AVRUPA BİRLİĞİ TÜKETİCİ KOMİTESİ -SCCP-, AUSTRALIAN TTO STANDARD), GMP (kaliteli ilaç üretim) normlarında MİKRO EMÜLSÜYON yöntemiyle DR. MÜLLER PHARMA S.R.O. tarafından FDA onaylı tesislerde üretilmektedir. Güvenle kullanabilirsiniz.

TTO, Dünya Sağlık Örgütünden akne vulgaris tedavisinde endikasyon onayı almıştır. Yan etkisinin olmaması, antibakteriyel ve antifungal etkilerinin güçlü olması sebebiyle  tercih edilme nedenidir. Akne tedavisinde endikasyon onayı alan tek bitkisel üründür. Klinik çalışmaları da oldukça fazladır.

KULLANIMI : Hafif ıslatılmış cilde bir pompa kadar sıvı sabun iyice yedirilerek maske şeklinde sürülür. 2-3 dk. kadar bekletildikten sonra sabunlu cilt yıkanarak kurulanır. TTO SIVI SABUN'un etkisini hemen gözlemlersiniz. Gözenekler açılmış, cilt rahat nefes almakta ve parlamaktadır. Cildi onarıcı etkisi hemen başlamıştır. Günde iki kez sabah ve akşam kullanılması önerilir. Makyaj temizliğinde de güvenle kullanılır.

TTO / TEA TREE OİL Ürünlerini İnternet Üzerinden www.kozmium.com Adresinden Güvenle satın alabilirsiniz