TTO Lubricant Gel Tea Tree Oil Aromalı Kayganlaştırıcı

DAHA SAĞLIKLI, DAHA KEYİFLİ ve DAHA MUTLU CİNSEL HAYAT YAŞANIR.
TTO Lubricant Gel Tea Tree Oil Aromalı Kayganlaştırıcı

Lubricant gel’ler gelişmiş ülkelerde cinsel hayatı olan herkesin kullandığı, tanıdığı onlarca farklı çeşidi olan cinsel sağlık ve hijyen ürünleridir. Bir eczaneye girdiğinizde en fazla satılan ürünlerin başında geldiğini gözlemlersiniz. Kalite kalitedirler. Kaliteyi etkileyen en önemli unsurlar; az miktardaki lubricant ile uzun süreli kayganlığın sağlanabilmesi, yapışkan olmaması, doz ayarlı olması, içeriğinde pH dengeleyici, hijyenik koruma vs… koruyucu maddelerin olması gibi sayılabilir
Lubricant Gel pH; düzenli kullanıldığı takdirde sadece ilişkideki kaliteyi, keyifi artırmakla kalmaz, ilişkide hjyen sağlayarak, akıntı ve koku gibi sorunları azaltır.

Lubricant Gel pH kalite düzeyi çok yüksek olan ve bu anlamda kalitesi birçok prestijli sağlık otoriteleri tarafından tescillenmiş, özel vakumlu-pompalı hava almayan ve doz ayarlı ambalajlarda satışa sunulan, ayrıca tüm formları pH dengeleyici özellikte olan cinsel hayatınıza renk katacak bir üründür.
Lubricant Gel pH ‘ın yararları ve en çok kullanıldığı durumlar anlatılacak olursa ;
İLK İLİŞKİ ‘ de; İlk cinsel deneyim sonraki cinsel yaşamda en belirleyici etkendir.İlk başarısızlıklar ve diğer sorunlar çiftlerin sonraki cinsel hayatlarını olumsuz etkileyecektir. Travmatik bir ilişki deneyimi kalıcı psikolojik olumsuz etkiler bırakabilir. Anatomik bariyer olan kızlık zarının aşılması nedeniyle kanama ve sonrasında acılar yaşanması olasıdır. Bu durum çiftlerde korku ve gerginlik yaratır. Yeterli kayganlık oluşmadığında tahriş ve buna bağlı sorunlar oluşabilir.
Lubricant Gel pH doğala yakın ve uzun süreli kayganlık sağladığından dolayı ilk ilişkiyi kolaylaştırarak acıyı önler ve pH dengesini de korumaya yardımcı olur.

HAMİLELİK DÖNEMİNDE; doğal olarak cinsel hayat devam etmektedir. Fakat çiftler daha dikkatli ve daha gergindir. Vaginal kuruluk sorunu normalden daha fazladır. Bu nedenle ilişki esnasında tahriş kaçınılmazdır. Tahrişe bağlı acı ve enfeksiyon riski yüksektir. Bu nedenle Lubricant Gel pH'a hamilelik dönemindeki ihtiyaç çok daha fazladır. Bu dönemde hijyenik etkisinden dolayı TTO katkılı Lubricant Gel pH kullanılmsı önerilir.

MENOPOZ DÖNEMİNDE; veginal kuruluk sorununun en fazla görüldüğü dönemdir. Jinekologların en çok Lubricant Gel önerdikleri durumdur. Hatta bir çok jinekolog hastasından vaginal kuruluk ve ağrılı cinsel ilişki şikayeti almadan da direk olarak Lubricant Gel pH önermektedir. Bir çok hekim, hastasının bu durumda utandığı veya sıkıldığı düşüncesiyle sorunlarını hekimleriyle paylaşmadığı düşüncesiyle hastasına ağrılı-acılı cinsel ilişki yaşamaması amacıyla sorgulamadan Lubricant Gel pH önermektedir.

GÜVENLİ İLİŞKİDE ; ilişkide cinsel yolla bulaşma riski olan hastalıklardan korunmak amacıyla prezervatif kullanımı olmazsa olmazlardandır. Her ülkede kullanımı hızla yaygınlaşan prezervatifler ne yazık k ülkemizde yeterli düzeyde kullanılmamakta ve bu yüzden cinsel yolla bulaşan hastalıklarda ve enfeksiyonlarda ciddi artışlar görünmektedir. Prezervatifler aslında lubricantlarla birlikte kullanılmalıdır. Bu sayede, prezervatif yok hissi uyandıracağından ilişkinin kalitesi hızla yükselecektir. Lubricant sayesinde prezervatiflerin patlama riski ortadan kalkarak ilişkinin güvenliği de artmış olacaktır.Dolayısıyla lubricantlar prezervatiflerin kullanımını artıracağından cinsel ilişkilerin güvenliliği de artmış olacaktır.

GENEL OLARAK , ağrılı cinsel ilişkilerin önlenmesinde, hamilelik döneminde, menopoz döneminde, vaginal koku ve akıntılarda, emzirme ve doğum sonrası dönemde,aile planlamasında, vagınal kuruluk durumlarında,vaginismusta ve ilk ilişkide LUBRICANT GEL pH kullanılarak DAHA SAĞLIKLI, DAHA KEYİFLİ ve DAHA MUTLU CİNSEL HAYAT yaşanır

TTO / TEA TREE OİL Ürünlerini İnternet Üzerinden www.kozmium.com Adresinden Güvenle satın alabilirsiniz